Oldalak száma:

232 oldal

Méret:

A5 mm

P. Dominik Chmielewski SDB

Kegyelemmel teljes

2 500 Ft

Ma, a számítógépek és okostelefonok világában is kell egy szerető, anyai szív, amely együtt érez velünk és megmutatja a biztos utat az élethez. Ezt – az Istentől kapott – feladatot tölti be a Szűzanya. Vár bennünket, hív minket, szeret és a legjobbat akarja nekünk. Ne várj tovább… még ma szólítsd meg Őt!

A lengyel szalézi atya könyve nagy sikert aratott Lengyelországban. Remélem hazánkban is örömmel olvassák mindazok, akik lelki életükben szeretik és tisztelik a Szűzanyát!

Katona István atya

Dominik Chmielewski  szalézi atya napjaink egyik legnagyobb hatású papja Lengyelországban. Ő alapította a Szűz Mária Lovagjai Mozgalmat, amelyik minden hónap első szombatján férfiak ezreit hívja közös rózsafüzér imára. Kezdeményezése már a világ számos országában terjed, köztük hazánkban is. Vannak előadásai, melyeket több, mint háromilló ember nézett meg a videómegosztó portálokon! (Forrás: szeretetlang.hu)

Dominik atya megtérésől itt olvashatunk: https://szeretetlang.hu/2024/06/23/aki-harci-karate-mester-volt-de-mariat-es-a-szentlelket-valasztotta/

Érdekelhetnek még…

  • P. Dominik Chmielewski SDB

    2 000 Ft megveszem
  • Umberto De Vanna SDB

    2 800 Ft megveszem
  • Domenico Agasso

    2 000 Ft megveszem
  • Bruno Ferrero

    1 900 Ft megveszem