ISBN szám:

978-963-12-7035-8

Méret:

210 X 260 mm

Dr. med. Elisabeth Raith-Paula

Élő adás a testemből

3 990 Ft

MFM-Projekt Ciklus-show®
Törvényszerű-e, hogy a serdülőkorba lépve váratlanul érnek a testedben meginduló változások? Lehet-e tenni valamit azért, már ebben az életkorban, hogy a nővé válás fontos jeleit megfigyelhesd magadon? Mire végigolvasod ezt a könyvet, tudni fogod, milyen változásokon megy át a tested a serdülőkor folyamán. Megismerheted az Élet egyenletét, megfejtheted tested titkos kódjait. A könyv segítségével többek között megismerkedhetsz az ösztrogénbarátnőkkel, és megfigyelheted a progeszteroncsapat munkáját…

Tudományosan és mégis üdítően természetesen írja le a szerzőnő, Dr. Elisabeth Raith-Paula orvos a menstruációs ciklus történéseit. Csak az tudja ugyanis jól érezni magát a saját bőrében, aki ismeri és érti teste működését.

A könyv serdülő lányokat kísér végig a kamaszkor évein az első menstruáció élményétől kezdve. Információt nyújt a női test termékenységének a működéséről, a testi folyamatokról, azok összefüggéseiről és értelméről, valamint a kísérő testi jelekről – egy egyedülálló könyv a felvilágosítás és az életvédelem témájában.

MFM-Projekt Ciklus-show®
Testem titkos jelzéseinek nyomában…
Kiskamasz felvilágosító program 10-12 éves lányoknak.
Védjegyoltalom alatt álló, sztenderdizált, Németországból adaptált program.
https://mfm-projekt.hu/